top of page
kinderen.jpg

Kinderen

 Zit je kind in de knoop met zichzelf? Wij zijn expert in het aanpakken van emotionele - en gedragsproblemen dankzij jarenlange ervaring en een bijzondere empathie.

trauma.jpg

Rouw en verlies

Heb je iets meegemaakt dat je maar niet van je af kan zetten? Ben je iemand belangrijk verloren en weet je niet hoe hiermee om te gaan? Kom op gesprek. Wij luisteren en gaan samen op zoek om dit een plaats te geven in je leven.

emotioneleproblemen.jpg

Emotionele problemen

Word je overspoeld door je emoties en weet je niet meer hoe eruit te geraken? Samen gaan we in gesprek en geven jou meer inzicht in wat speelt om je leven opnieuw in de hand te krijgen. 

angst.jpg

Angsten

Angstproblemen (faalangst, fobieën, ...) kunnen je hele denken beheersen en je leven grondig wijzigen. Kom bij ons langs. Wij helpen je graag de controle terug te krijgen.

hoogsensitief.jpg

Hoogsensitief

Reageert je kind intens op indrukken of kan je niet goed tegen drukte of andere prikkels? Ga met ons in gesprek en samen bekijken we waar we verlichting kunnen brengen.

hechting.jpg

Hechtingsproblemen

Maak je je zorgen over gedragsproblemen bij je kind, pluskind, pleegkind of adoptiekind? Samen gaan we op zoek om de blokkades  op te heffen.

leerproblemen.jpg

Leerproblemen

Heeft je kind het moeilijk op school? Vaak zorgen leerproblemen voor  onderliggende emotionele en/of gedragsmoeilijkheden. Samen bouwen we het zelfbeeld van je kind terug op. 

autisme.jpg

Ontwikkelingsstoornis

Wij helpen kinderen, jongeren en hun omgeving beter omgaan met de moeilijkheden binnen de ontwikkeling (ASS, AD(H)D, DCD,...). Kom op gesprek en beluister onze specifieke  mogelijkheden voor jou.

hoogbegaafd.jpg

Hoogbegaafd

Is je kind hoogbegaafd of heb je een vermoeden? Kom bij ons langs. Samen zoeken we uit wat er speelt en pakken we de moeilijkheden aan. 

stress.jpg

Stress & Burnout

Wij zijn opgeleide therapeuten en bieden professionele ondersteuning om terug op krachten te komen. Zelfzorg staat binnen onze begeleiding centraal.

laagzelfbeeld.jpg

Laag zelfbeeld

Onzeker over jezelf, twijfel je aan alles? Denk je steeds dat anderen je overtroeven? Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en bouwen we je identiteit en zelfbeeld opnieuw op. 

depressie.jpg

Depressie

Heb je last van donkere gedachten of zit het leven jou tegen? Wij zijn er voor jou. Samen gaan we in gesprek op zoek naar oplossingen en geven we jouw leven terug zin.

relatie.jpg

Sociale problemen

Voel je je uitgesloten of heb je steeds conflicten en begrijp je niet wat er speelt? Samen gaan we in gesprek en verhelderen we jouw behoeftes om deze af te stemmen op je omgeving. 

lichaamlijkeklachten.jpg

Lichamelijke klachten

Heb je vaak last van hoofdpijn, nekpijn rugpijn en/of buikpijn? Wellicht spelen er onderliggend zaken waar je je niet bewust van bent. Kom op gesprek. Samen zoeken we de betekenis van deze klachten en pakken we ze aan.

autisme.jpg

Dwang

Heeft je kind last van dwanggedachten of herhaalt het verschillende handelingen? Samen zoeken we uit wat er speelt en verhelpen we de moeilijkheden zodat ze zich terug goed voelen in hun vel. .

bottom of page