top of page

De Psychologen

noemie.jpg

Noémie De Vriendt

Klinisch psycholoog

Experiëntieel Therapeut

Stress en Burn-out coach

Noémie studeerde in 2006 af als master in de Klinische Psychologie aan de UGent en volgde nadien een postgraduaat in de Experiëntiële Psychotherapie (Focus on Emotion).

 

Noémie heeft een jarenlange ervaring in verschillende revalidatiecentra waar ze psychologische begeleidingen gaf aan kinderen met complexe ontwikkelingsstoornissen. In 2017 behaalde ze ook haar certificaat als stress- en burn-out coach bij YourCoach te Gent en is ze voltijds aan de slag als zelfstandig psycholoog, waarbij ze binnen de ambulante hulpverlening hoofdzakelijk haar focus legt op de begeleiding van kinderen en jongeren, maar volwassenen met stress-gerelateerde en/of identiteitsproblemen kunnen ook bij haar terecht.

 

Noémie is lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP), de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC) en lid van de Psychologencommissie, met als erkenningsnummer 802112753 en visumnummer 290935.

1F5D382E-00A5-4C93-8015-E586046B948D.JPEG

Iris Noterman

Klinisch psycholoog

Iris studeerde in 2020 af als master in de Klinische Psychologie aan de Ugent.

 

Iris heeft ervaring in een algemeen ziekenhuis en herstelcentrum waar verschillende doelgroepen, o.a. jongeren, volwassen en ouderen, bij haar terecht kwamen voor psychologische begeleiding. Zo kwamen cliënten o.a. met hulpvragen inzake trauma, eetproblemen, problemen met identiteit, verslavings- alsook angstgerelateerde problemen en depressie/ burn-out.

 

Daarnaast werkte Iris met cliënten met chronische pijn en/of ziekte. In 2022 gaat ze voltijds aan de slag als zelfstandig psycholoog waar zowel jongeren, volwassen en ouderen met bovenstaande hulpvragen bij haar terecht kunnen, dit binnen de ambulante hulpverlening.


Iris gaat te werk op een empatische, authentieke en aanvaardende wijze met als doel een
veilige ruimte te creëren voor de cliënt. Iris legt de focus op het volgen van het tempo van
de cliënt, om zo het gevoel van veiligheid in de therapieruimte te bewaken zodanig men
ongeremd tot spreken kan komen.

 

Iris is lid van de Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen (VKKP) en van de
psychologencommissie, met als erkenningsnummer 962127596 en visumnummer 317566.

42071FE3-BC76-47F2-91A2-584E3819B05F.JPEG

Els Verhavert

Klinisch psycholoog

Cliëntgericht-Experiëntieel Therapeut
Creatief Therapeut

Els studeerde in 1999 af als - toen nog – licentiaat in de Klinische Psychologie aan de UGent.

Enkele jaren later volgde ze de opleiding Cliëntgerichte - Experiëntiële Psychotherapie aan het FMS te Turnhout.

Nog later deed ze de opleiding creatieve therapie, naast tal van andere vormingen.

Els heeft ervaring binnen de bijzondere jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en onderwijs en sinds 2008 als zelfstandig therapeut.

In de sessies stemt ze zich, samen met de cliënt af op de beleving, op wat het lichaam voelt en daardoor zegt, vanuit vertrouwen in ieders eigen kracht en wijsheid. Daar voegt ze op maat dingen aan toe uit creatieve therapie, meditatie en mindfulness, … om zo tot beweging en groei te komen.

Els werkt graag met hoog-sensitieve mensen maar je kan met uiteenlopende vragen en problemen of dingen waar je in vastloopt bij haar terecht.

Els is lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC) en lid van de Psychologencommissie, met als erkenningsnummer 742106430 en visumnummer 289095.

bottom of page